KUVAUSPALVELUT

Kaikki kuvaukset sisältävät suunnittelun, valokuvauksen ja sovitun määrän viimeisteltyjä kuvia. Kuvauspaikkana toimii studioni Forssassa, teidän kotinne, yrityksen tilat tai joku muu erikseen sovittu miljöö.

vastasyntyneet - newborn
Vastasyntyneen kuvaus

 

Kuvaukset tapahtuvat studiollani Forssassa vauvan ollessa 1-2 viikon ikäinen.   Kuvaus kestää 2-3 tuntia. Mennään vauvan tahdissa, kiirettä ei ole. Myös muista perheenjäsenistä voidaan ottaa kuvia yhdessä vauvan kanssa.

 

Vaihtoehtoisesti voimme kuvata vauvaa lifestyle-tyyliin teidän omassa kodissanne. Kuviin tallentuvat vauvan lisäksi vanhemmat, mahdolliset sisarukset ja ikimuistoiset yhteiset hetkenne. Tässä kuvaustyylissä vauva saa mielellään olla 2-4 viikon ikäinen.Esimerkkejä lifestyle-kuvauksista tulen lisäämään kuvagalleriaan kesän aikana.

 

Vastasyntuneen kuvaukset kannattaa varata alustavasti jo raskausaikana ja vauvan synnyttyä ajankohtaa voi tarkentaa. Laita viestiä ja kysy lisää kuvauspaketeista.

 

Kuvauspaketit alkaen 290 €

Kuvauspalvelut - Yrityskuvaus
 YRITYSKUVAUS

 

Tarvitsetko laadukkaita kuvia yrityksen viestintään ja markkinointiin? Kuvia, jotka tuovat yrityksen osaamisen hyvin esille. Kuvia tuotteista, tekijöistä ja palveluista.

 

Tulen mielelläni kuvaamaan myös silloin kun teillä on yritysjuhla, asiakastapahtuma, merkkipäivä tai jokin muu tilaisuus. Tai ehkä tarvitset uusia kuvia kotisivuille, esitteisiin, yrityksen Facebook-sivuille? Kuvausaika järjestyy ketterästi, teidän aikataulujenne mukaan.

 

On kuvaustarpeesi iso tai pieni, niin laita viestiä ja keskustellaan lisää.

Kuvauspalvelut - Muut kuvaukset
MUUT KUVAUKSET

 

Oletko myymässä asuntoasi ja tarvitset edustavia kuvia? Tulen ilomielin  taltioimaan kotisi laadukkaisiin kuviin.

 

Teen erittäin mielelläni myös lehtikuvausta, otan ruokakuvia ja lähden kuvaamaan tapahtumia. Tai ihan jotain muuta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Miljöössä tapahtuvien kuvausten kuvaushintaan lisätään kilometrikorvaus 0,50 € / km yli 10 kilometrin matkalta kotoani Tammelasta.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.