KUVAUSPALVELUT

Kaikki kuvaukset sisältävät suunnittelun, valokuvauksen ja sovitun määrän viimeisteltyjä kuvia. Kuvauspaikkana toimii studioni Forssassa, yrityksen tilat tai joku muu erikseen sovittu miljöö.

vastasyntyneet - newborn
Vastasyntyneen kuvaus

 

Paras ikä vastasyntyneen kuvaukselle on vauvan ollessa 5-14 päivän ikäinen. Vuoden 2018 alusta lähtien kuvaukset tapahtuvat studiollani Forssassa. Kuvaus kestää kolmisen tuntia. Mennään vauvan tahdissa, kiirettä ei ole. Myös muista perheenjäsenistä voidaan ottaa kuvia yhdessä vauvan kanssa.

 

Newborn-kuvaus kannattaa varata alustavasti jo raskausaikana ja vauvan synnyttyä ajankohtaa voi tarkentaa. Laita viestiä ja kysy lisää kuvauspaketeista.

 

Kuvauspaketit alkaen 290 €

vastasyntyneet / k-hks
Vauvakuvaus / Kanta-Hämeen keskussairaala

 

Ikuistan vastasyntyneen pienokaisenne ensi hetket kauniiksi kuvamuistoksi vaivattomasti synnytysvuodeosaston päiväsalissa. Kuvaukset tapahtuvat pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa (ma, ke, pe). Poikkeavista kuvausajoista ilmoitetaan Facebookissa.  Kuvauksissa kanssani vuorottelee Katja Wallenius (Katja Maarit Photography). Kuvaukseen ei tarvitse erikseen varata aikaa. Kuvaukset alkavat aamupäivällä ja jatkuvat niin kauan kunnes kaikkien halukkaiden vauvat on kuvattu. Kaikki tarvittava rekvisiitta on kuvaajan mukana.

 

Kuvauksen hinta on 89 € (sis. alv 24%). Lasku toimitetaan sähköpostitse ja maksusuorituksen kirjautumisen jälkeen vanhemmille lähetetään yksi valokuvaajan valitsema korkearesoluutioinen kuvatiedosto + sometiedosto. Asiakas saa vapaasti tilata kuvatuotteita haluamastaan paikasta.

 

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

Kuvauspalvelut - Yrityskuvaus
 YRITYSKUVAUS

 

Tarvitsetko laadukkaita kuvia yrityksen viestintään ja markkinointiin? Kuvia, jotka tuovat yrityksen osaamisen hyvin esille. Kuvia tuotteista, tekijöistä ja palveluista.

 

Tulen mielelläni kuvaamaan myös silloin kun teillä on yritysjuhla, asiakastapahtuma, merkkipäivä tai jokin muu tilaisuus. Tai ehkä tarvitset uusia kuvia kotisivuille, esitteisiin, yrityksen Facebook-sivuille? Kuvausaika järjestyy ketterästi, teidän aikataulujenne mukaan.

 

On kuvaustarpeesi iso tai pieni, niin laita viestiä ja keskustellaan lisää.

Kuvauspalvelut - Muut kuvaukset
MUUT KUVAUKSET

 

Oletko myymässä asuntoasi ja tarvitset edustavia kuvia? Tulen ilomielin  taltioimaan kotisi laadukkaisiin kuviin.

 

Teen erittäin mielelläni myös lehtikuvausta, otan ruokakuvia ja lähden kuvaamaan tapahtumia. Tai ihan jotain muuta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Miljöössä tapahtuvien kuvausten kuvaushintaan lisätään kilometrikorvaus 0,50 € / km yli 10 kilometrin matkalta kotoani Tammelasta.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.